Toernooi informatie

Toernooi informatie

 vv Kleine Sluis Jeugdtoernooi

Ook in 2019 wordt het jaarlijks terugkerende Jeugdtoernooi weer georganiseerd. Het toernooi zal plaatsvinden op Zaterdag 22  en Zondag 23 Juni.

U vindt hier de uitnodiging met speeldagen en gegevens om teams aan te melden.


Uittoernooien

In overleg met het jeugdbestuur is er besloten dat alle jeugdteams van Kleine Sluis minimaal een keer per seizoen aan een uittoernooi deelnemen. 
Hiervoor is gekozen omdat wij uit ervaring weten hoe moeilijk het voor een organisatie kan zijn om een toernooi vullend te krijgen.
Op deze mannier willen wij graag andere organiserende verenigingen helpen, en komen deze verenigingen ook vaak bij ons toernooi.

Het is aan de leiding van de teams om zelf uit te kiezen aan welke toernooien zij deel willen nemen, deze kunnen zij kiezen uit het toernooien overzicht hieronder.

Wanneer er voor 1 Februari 2019 geen keuze is gemaakt door de leiding van een team, zal de toernooicommissie dit team aanmelden voor een toernooi.

Uittoernooien overzicht

Het toernooi overzicht voor het seizoen 2018 & 2019 laat het aantal uitnodigingen zien dat door de toernooi coordinator gedurende het hele seizoen word ontvangen. Regelmatig zal dit bestand worden bijgewerkt zodat teamleiders en trainers kunnen zien of er toernooien zijn waar zij hun team aan mee willen laten doen.
Aanmeldingen kunnen vervolgens worden gedaan via dezelfde toernooi coordinator en met gebruik van onderstaand emailadres

toernooicommissie.kleinesluis@gmail.com

Klik hier (pdf) om te kijken  welke toernooien er beschikbaar zijn.

Voor verdere vragen over de inschrijvingen, neem contact op met de toernooicommissie.