Trainingskledinglijn

Nieuwe trainingskledinglijn

De nieuwe KLEINE SLUIS trainingslijn is nu te bestellen!!!!

 

Beste leden, ouders/verzorgers en iedereen die Kleine Sluis een warm hart toedraagt.

Hierbij de link naar de nieuwe (kleding)webshop van Kleine Sluis. In deze webshop niet alleen een keuze uit tal van sportartikelen maar ook vindt u daar onze nieuwe club trainingskledinglijn. Onder de button “clubartikelen” kunt u een keuze maken uit diverse training shirts, -truien, -shorts en           -pants. Voor de duidelijkheid, dit betreft dus alleen kleding om in te trainen en is dus geen wedstrijdkleding!

Hoe mooi zou het zijn om in de toekomst al onze leden in eigen clubkleding te zien lopen en sporten!?!

Al deze kleding is los te bestellen, maar er is ook een pakket samengesteld.

Indien u een pakket besteld, bestaande uit shirt, short, kousen, jack/trui en pants dan is dit natuurlijk voordeliger dan alles los te kopen.

Vanaf vandaag zal deze nieuwe kleding te zien zijn in de kantine en is deze ook direct te bestellen via de link:  https://kleinesluis.teamshop.club/products/club.

Voor diegenen die twijfelen over de juiste maat bestaat er de mogelijkheid de kleding eerst te passen voordat er een bestelling geplaatst wordt. En wel op:

Zaterdag 31 Augustus  tussen 12.00 en 14.00 uur in de bestuurskamer op Complex West

Zaterdag 7 September tussen 10.00 en 12.00 uur in de bestuurskamer op Complex West

Indien er sponsoren zijn die een team van nieuwe truien, jacks of complete trainingspakken willen voorzien, dan is het de bedoeling dat er een keuze wordt gemaakt uit deze nieuwe kledinglijn. Potentiële sponsoren kunnen hierover contact opnemen met de kledingcontactpersonen van de diverse sub verenigingen.