Kleine Sluis organiseert een SVAP'74 Reünie!

De reünie voor SVAP’74 is bedoeld voor oud-leden en medewerkers die tussen 1974 en 2012 betrokken zijn geweest bij de Omnivereniging SVAP’74 :)

Het is de bedoeling deze eenmalige hereniging te laten plaatsvinden op 7 september 2024 tussen 16.00 en 20.00 uur. De locatie is het SV Kleine Sluis complex Oost (het voormalig SVAP’74 complex). 

Bij aankomst wordt u ontvangen met koffie/thee en ontvangt u per persoon 3 gratis muntjes voor drankjes. De overige drankjes zijn voor eigen rekening. Ook zal tussen 17.30 en 19.00 uur een hapje worden verzorgd.

U bent welkom met uw eventuele partner. U kunt dit aangeven op het inschrijfformulier wat via de onderstaande Link is te openen.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdAjSGMtGGJpsI2DaRVon_O-xHtOlP1MLizwR3XTt0fPUSYUQ/viewform
De inschrijftermijn geldt tot 24 augustus!

Na de reünie is een ieder van harte welkom op de feestavond die zal worden gehouden in de kantine op het SV Kleine Sluis complex West. Deze feestavond, in het kader van de seizoenopening en als “after party” van de SVAP-reünie, is toegankelijk voor de SVAP-reünisten, alle leden van SV Kleine Sluis en verder een ieder die de vereniging een warm hart toedraagt. Deze feestavond start om 20.00 uur tot …….. Voor de muzikale omlijsting zal worden gezorgd en de toegang is vrij!