Eerste gelijkspel voor Kleine Sluis

Naar teampagina: Kleine Sluis 1

Wedstrijd op alle punten gelijkwaardig.

Over het verslag van deze wedstrijd kunnen we kort en bondig zijn. Twee zwoegende elftallen die uit alle macht proberen de tegentreffers te voorkomen en niet de durf hadden om meer vooruit te spelen. Over alle linies stond het gelijk, al had Kleine Sluis in de eerste helft met de wind in de rug iets meer mogelijkheden dan Enkhuizen na rust. Gevaarlijk werd het eigenlijk nooit voor het doel van Teun Groot, en aan de andere kant konden de voorwaartsen ook geen potten breken.

Positief is dan wellicht het feit dat wederom de nul werd gehouden, dat een aantal afwezigen langzaam weer aan het terug komen zijn, en dat ook nu weer de jongere garde de posities prima invult. Dat deze competitie pas op de helft is aanbeland, geeft geen reden om rustig achterover te hangen. Integendeel, de middenmoot in deze klasse is groot en de afstanden onderling uiterst dun, dus zal er iedere week opnieuw gestreden moeten worden om in de veilige regionen mee te spelen.

Te beginnen volgende week in de uitwedstrijd tegen Spirit '30. Wellicht met enig revanche gevoel voor de kansloze thuisnederlaag in het begin van de competitie.