Zondag 1 overtuigend Kampioen

Het was toch nog even spannend, zou het wel lukken? Maar het lukte en hoe! Met een overwinning van 0-5 mag Kleine Sluis Zondag 1 zich overtuigend kampioen Derde Klasse A, district West 1 noemen.

Het moest natuurlijk nog wel even gebeuren en de spanning liep ook wel op door alle voorbereidingen die al in gang waren gezet. Twee bussen waren vol, het feest stond in de startblokken. Maar ja, die voorsprong op Texel moest nog wel behouden blijven.

Maar dat bleek geen probleem. Want het werd zelfs 0-5 na scores van Billy Ray Zwart, Geert Weel en Jord van der Pol. De opluchting was net zo groot als de winst. Ook voor het publiek dat in grote getalen was meegereisd naar het eiland. 

En dus mocht het ook groots gevierd worden. Eerst op het veld, daarna in de kleedkamer, de bus, op de boot. Om vervolgens samen in een open kar (dank aan de familie Geerligs) een fantastische ere ronde door Breezand en Anna Paulowna te maken. En natuurlijk werd ZAP ook nog even aangedaan. 

Onder luid getoeter van een escorte aan auto's kwam de groep aan bij Kleine Sluis. Waar Remy nog even de lucht in moest onder een luid 'Remy bedankt'. Hij genoot overduidelijk volop, want ook voor hem stond er veel op het spel. Een kampioenschap na jaren waar zo veel op hoopten én een kroon op zijn werk, nu zijn afscheid nadert. 

In de kantine had DJ Marcel Meyer de sfeer er al in gebracht en verwelkomde de spelers, begeleiders, bestuur en supporters met een 'we are the champions'. 

Een impressie van de dag zie je in de beelden die je kunt zien op onze social media kanalen zoals Facebookpagina, Instagram en Twitter. Verslag van de wedstrijd zal door Leen nog uitgebreid worden beschreven en op deze pagina worden geplaatst.

Enneh... mannen van kantinebeheer: jullie ook bedankt voor gastvrijheid en goede zorgen. Mede dankzij jullie was het een prachtfeest.

 

Naar teampagina: