Sinterklaas komt naar Kleine Sluis!

Hallo jongens en meisjes! Zaterdag 17 november komt Sinterklaas weer aan in ons land. Maar hij heeft ons nu al een brief gestuurd dat hij ook weer bij de kantine van Kleine Sluis wil komen.

Op vrijdag 30 november komt hij naar kantine West.

Hij hoopt dat hij daar heel veel voetballers, handballers en korfballers van SV Kleine Sluis ziet. Maar hij vindt het ook leuk als zij hun broertjes en/of zusjes van 4 t/m 11 jaar meenemen! Sinterklaas is erg benieuwd of jullie net als vorig jaar weer iets speciaals voor hem in petto hebben. Misschien wat leuke trucjes met een bal, een toneelstukje of een dansje. Maar leuke liedjes hoort Sinterklaas ook erg graag!

Voor deze avond zijn alle voetballers, handballers en korfballers t/m 11 jaar uitgenodigd, en dus ook hun broertjes en/of zusjes van 4 t/m 11 jaar. Geef je snel op want vol is vol! 

De avond begint om 18.30 uur. De kantine gaat open om 18.15 uur, maar kom niet te vroeg. Wij willen graag, dat je jouw jas aan je ouders meegeeft. Om 20.30 uur kunnen jullie weer worden opgehaald (met jas). De kosten voor deze avond zijn 6 euro per kind. Via het bijgevoegde opgaveformulier mogen jullie invullen wat voor kado (ter waarde van 5 euro) je op je verlanglijstje hebt staan. De Sint en Pieten winkelen het liefst in Anna Paulowna.
Dus vul het formulier snel in. Aanmelden kan alleen met de 6 euro p.p. en het ingevulde formulier tot en met zondag 25 november bij één van de onderstaande adressen. We zien jullie graag op vrijdag 30 november.

Als je de kleurplaat mooi inkleurt maak je nog kans op een prijsje!

Klik hier voor het aanmeldingsformulier
Klik hier voor de kleurplaat

Karin de Wit, Meerweg 4, Anna Paulowna
Jessica Geerts, Roerdompstraat 7, Anna Paulowna
Mirjam Sanderse , Klaverblad 53, Anna Paulowna
Wendy Wieringa, Nijverveld 2, Anna Paulowna

 

Naar teampagina: