Rabobank Clubkas Campagne

Kleine Sluis doet mee aan de Rabobank Clubkascampagne en daar kunnen we jullie steun ontzettend goed gebruiken!

Beste leden,

Met deze Clubkascampagne stelt de Rabobank Kop van Noord-Holland een bedrag van € 200.000,- aan sponsorgeld beschikbaar voor verenigingen en stichtingen in hun werkgebied.

Hoe kunnen jullie ons helpen?

Het sponsorgeld dat door de Rabobank beschikbaar wordt gesteld, wordt verdeeld door de leden van de Rabobank. Let op, als je een Rabobankrekening hebt, ben je niet direct lid. Als lid van de Rabobank kun je van 8 tot en met 28 mei stemmen. Hoe meer stemmen Kleine Sluis ontvangt, hoe meer geld de club ontvangt, dus wordt voor 10 april lid van de Rabobank en stem op Kleine Sluis!

Ben je al lid?

Dan ontvang je automatisch een stembiljet en kun je tussen 8 en 28 mei je stem uitbrengen.

Ben je nog geen lid en heb je een Rabo-rekening?

Dan kun je met een paar simpele stappen lid worden. Hier zijn verder geen kosten aan verbonden. Wil je de club helpen, wordt dan lid via deze link.

Heb je geen Rabo-rekening, maar wil je wel iets betekenen voor de club?

Probeer dan zoveel mogelijk familieleden, vrienden en kennissen te activeren om lid te worden van de Rabobank en te stemmen op Kleine Sluis.

Hoe wil Kleine Sluis het geld gaan besteden?

Kleine Sluis heeft zich ingeschreven met 5 subverenigingen, de voetbal, de handbal, de zaalvoetbal, de korfbal en de jeu des boules. Het geld dat de voetbal en de jeu des boules ophalen wil Kleine Sluis besteden aan het onderhoud van de velden, zodat er ook met mindere weersomstandigheden gebruik gemaakt kan worden van de velden.

Met het geld dat de handbal, de zaalvoetbal en de korfbal ophalen, wil Kleine Sluis ervoor zorgen dat er gebruik gemaakt kan worden van een sporthal in Anna Paulowna. Veel verenigingen zijn hiervan afhankelijk.

Hoe werkt het precies?

Per lid krijg je 5 stempunten. Deze punten kun je geven aan iedere ingeschreven vereniging. Hoe meer stemmen een vereniging haalt, hoe meer geld er naartoe gaat. Een lid kan maximaal 2 stemmen per vereniging uitbrengen, dus door ons in te schrijven met 5 verenigingen, kunnen alle stempunten binnen de vereniging vergeven worden.

Voor meer informatie kun je terecht op de website van de Rabobank Kop van Noord Holland. Hier vindt je ook meer informatie over het lidmaatschap van de Rabobank.

Wij hopen op jullie stem! Wordt dus nog voor 10 april lid van de Rabobank en stem op Kleine Sluis!

 

Naar teampagina: