JUMBO Sportplaatjesactie

Wellicht is de actie nog niet bij iedereen goed bekend, dus hierbij meer informatie.

BELANGRIJKE MEDEDELING

SV Kleine Sluis-plaatjes sparen bij JUMBO!

Wij hebben JUMBO benaderd voor een lokale plaatjesactie waarin onze eigen leden nu eens de toppers zijn waarvan een plaatje gemaakt is. In overleg met JUMBO, en onze subverenigingen, is ervoor gekozen om binnen onze eigen club de volgende leden/teams mee te laten draaien in deze plaatjesactie:

- alle jeugdspelers en -teams van de afdeling Veldvoetbal
- alle jeugdspelers en -teams van de afdeling Handbal

De droom van deze SV Kleine Sluis-leden wordt nu werkelijkheid! Plaatjes van jezelf en andere
SV Kleine Sluis-leden zijn vanaf 26 april 2017 verkrijgbaar bij JUMBO in Anna Paulowna. Het bestuur ziet in deze actie een geweldige kans de vereniging extra te promoten en wil haar leden vanzelfsprekend deze kans niet onthouden.

Om deze actie tot een groot succes te maken is het van belang dat alle betreffende leden op de foto verschijnen. Voor de Veldvoetbal is er op dinsdag 28 februari, woensdag 1 maart en donderdag 2 maart een fotograaf aanwezig zijn op onze accommodatie. Voor de handbal is dit op vrijdag 3 maart.
Om alles in goede banen te leiden is een strak schema opgesteld. De trainers / coaches van de jeugdteams zijn in het bezit van dit schema. Zij informeren hun spelers/speelsters zo spoedig mogelijk. Zorg dat je op tijd aanwezig bent!!

Er is overigens geen verplichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie. Als je jezelf laat fotograferen zie je natuurlijk wel af van je portretrecht en geef je ons toestemming om je foto te laten gebruiken voor het maken van een sportplaatje in deze actie.

Mis deze unieke kans niet!

Met sportieve groet,

Ronald Peeters & Jan Mul
Organisatie SV Kleine Sluis-sportplaatjesactie