Klaverjas avonden weer begonnen

Eerste van een serie van 6 is afgelopen vrijdag gespeeld.

Als eerste speelavond in 2016 was het afgelopen vrijdag weer gezellig druk in kantine Oost. Met een sterk deelnemersveld op zo'n eerste avond waren er weer veel spannende partijen te zien op de verschillende tafels. Toch was na de eerste ronde al een gat geslagen tussen de latere winnaars en de rest van het veld.

Johan en Berno waren in de loop van de avond niet meer in te halen en werden zodoende winnaar van deze avond. Hun puntentotaal eindigde op 5587. Op eerbiedige afstand streden nog een aantal teams om de overige prijzen, waarbij Martin en (voetbal)voorzitter Hielke de tweede plaats bemachtigden (5001 punten) Als derde koppel kwamen John en Richard over de finish met 4937 punten.

De poedelprijs, een zak uien, ging deze keer naar het koppel JeanPaul en Marcel, die echt alles tegen hadden en met liefst 4 pitten en 9 natjes tegen, toch nog 3547 punten haalden.

De volgende avond is op vrijdag 11 Maart en we willen iedereen weer uitnodigen om deze gezellige avonden te komen bezoeken en een ontspannen kaartje, met mooie prijzen, te komen leggen.