pupillen van de week

Laatste wedstrijd voor de winterstop Kleine Sluis - Jvc De pupillen stellen zich voor.

 

 

Ik ben Teijn Bakker en zit in de brug klas van het Regius College. Naast voetbal heb ik nog aan tennis gedaan maar daar heb ik nu even geen tijd voor soms speel ik  nog wel spelletjes op de ps. Dit seizoen speel ik in de Jo 13-1 waar ik rechts achter sta.

Partij spellen vind ik het leukste tijdens de training. De mooiste wedstrijd die ik tot nu toe gespeeld heb was afgelopen zaterdag tegen AFC 34 die 1ste staan. We hadden geen wissel spelers dus het was een pittige pot en helaas hebben we met 6-2 verloren.

Mijn favoriete speler bij Kleine Sluis 1 is Jeroen Woutering. Zondag de wedstrijd tegen JVC en ik verwacht dat Kleine Sluis gaat winnen!

Mijn favoriete voetbalclub is Ajax.

 

Ik ben Dionne Winter en ik ben 12 jaar en zit ook op het Regius College. Als hobby doe ik graag aan skiën . Net als Teijn speel ik in de Jo13-1 waar ik het liefst links of rechts half sta.

Het leukste van de trainingen vind ik op doel schieten en partijtje doen. 1 van de mooiste wedstrijden die ik gespeeld heb was die tegen Reigerboys want daar speelt mijn neef in dus dat is altijd wel spannend.

Mijn favoriete speler van Kleine Sluis 1 is Helder vd Eng. Ik verwacht zondag een spannende wedstrijd met als winnaar Kleine Sluis!

De beste voetbal club vind ik Ajax.