Sponsorkliks

Met SponsorKliks kan je zelf een financiƫle bijdrage leveren aan SV Kleine Sluis, zonder dat het jou een cent extra kost!

Hoe werkt het?

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en SV Kleine Sluis ontvangt hiervoor geld in de clubkas.

Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking, Greetz en MediaMarkt mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar SV Kleine Sluis.

 

En nogmaals, het kost je niets extra!

 

Wil je SV Kleine Sluis ook GRATIS sponsoren?

Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van SV Kleine Sluis. Voor jou een kleine moeite, voor SV Kleine Sluis zijn het directe inkomsten. 

Ga rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com, en klik vervolgens op het logo van de winkel.

 

Hoe werkt het? 

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.  75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van SV Kleine Sluis. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert SV Kleine Sluis hier direct van!

 

Let op: geen commissie op boeken In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

 

Je blijft anoniem 

Noch SponsorKliks, noch SV Kleine Sluis weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor SV Kleine Sluis is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.
Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert SV Kleine Sluis niets op.

 

Bezoek de SponsorKlikspagina van SV Kleine Sluis