Homerun: De sponsorloop

Wil je deze kanjers sponsoren voor het goede doel?

Beste Kleine Sluisers, 

 

Zaterdag 26 en zondag 27 juni 2021 gaan deelnemen aan HomeRun: de sponsorloop van het Ronald McDonald Kinderfonds. We lopen in estafettevorm 240 kilometer hard in 24 uur. Dag en nacht. Om geld in te zamelen voor de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen. Zo zorgen we er samen voor dat een ziek of zorgintensief kind zijn ouders, broers en zussen altijd dichtbij heeft. Het bedrag dat wij bij elkaar lopen, gaat naar Ronald McDonald Kinderfonds.

 

Wist je dat de Huizen geweldig goed werk verrichten? Je hoopt het nooit mee te maken… Maar als je kind in het ziekenhuis ligt, dan wil je dichtbij zijn. Dag én nacht. Voor een kus, knuffel of een verhaaltje voor het slapengaan. De Ronald McDonald Huizen maken dat mogelijk. Dicht bij elkaar zijn helpt écht. Onderzoek laat zien dat 96% van de ouders de zorg voor hun kind beter kan volhouden, dankzij een plek in een van de 12 Ronald McDonald Huizen. Zieke kinderen zijn minder bang en verdrietig met hun ouders, broertjes en zusjes dicht bij hun ziekenhuisbed. Dat is de impact die wij met onze deelname aan HomeRun mede mogelijk maken.

 

Wist je ook dat deze Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen geen subsidie krijgen en volledig afhankelijk zijn van donateurs en sponsoren? De Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen draaien bijna volledig op het werk van 1.900 bevlogen vrijwilligers. Echt geweldig. Maar: een overnachting in een Huis kost nu eenmaal geld. Door mee te doen aan HomeRun en 24 uur lang met ons team te hardlopen, willen wij een flink aantal overnachtingen bij elkaar verzamelen.

 

Wil jij onze deelname aan HomeRun 2021 sponsoren? Ronald McDonald Kinderfonds is met elke bijdrage geholpen. Jouw donatie maakt het verschil voor ouders en hun zieke kind. Dankzij jou voelen zieke kinderen zich beter, en houden ouders de zorg beter vol. Help je mee?

 

Sponsoren kan via deze link: https://home-run.nl/teams/team-hjk

 

Alvast enorm bedankt!

 

Bram Lubbers, Bart Osinga, Joost Osinga, Chris Rienstra, Teun van Wijngaarden, Michael van Brakel, Mark Elbertsen, Janneke van Wijngaarden, Jeroen Tiel, Mark Lieuwen, Koen Jongejans, Jordy Vlaming en Pieter van Wijngaarden