Steun onze club via Rabo Clubsupport Actie

Alleen vandaag vrijdag 23 oktober en zaterdag 24 oktober kan je nog stemmen via De Rabobank clubactie (officieel Rabo Clubsupport) op je favoriete club.

 

Wil je ons steunen? We hebben het dit jaar zo nodig!

Het is wel alleen mogelijk voor leden van de Rabobank die ouder zijn dan 12 jaar. Want dan mag je stemmen.

 

Hoe werkt het?

Elk lid van de Rabobank mag 5 stemmen uitbrengen op de deelnemende verenigingen en stichtingen. Je mag maximaal 2 stemmen op dezelfde (sub)vereniging/stichting uitbrengen.

Dit betekent dat je 2x mag stemmen op één subvereniging, de andere 3 stemmen kan je uitbrengen op de andere subverenigingen van sv Kleine Sluis of natuurlijk op andere deelnemende verenigingen.

Hoe kan je stemmen ?

Het is dus belangrijk om eerst lid te worden van de Rabobank. Dit schept geen verplichtingen!

Het helpt natuurlijk wanneer zoveel mogelijk familie, vrienden en kennissen ook lid willen worden van de Rabobank (mits zij een Raborekening hebben). Want zo kunnen zij hun stem uitbrengen op de deelnemende verenigingen van Kleine Sluis! Zegt het voort!

 Welke stappen moet je zetten?

Je kunt inloggen in de app van de Rabobank. Of log in op de website van de Rabobank via  ‘Zelf regelen’ vervolgens ga je naar ‘Mijn Lidmaatschap’ en kun je klikken op Rabo ClubSupport. Daarna wijst het zich vanzelf.

 Let op: deze actie loopt vanaf 5 oktober tot en met 24 oktober. Dus een tip: doe het gelijk even, dan kan je het ook niet vergeten.

 

Help ons door de Coronacrisis heen en stem op onze sportvereniging!