Opgeven Sinterklaasfeest

Hallo jongens en meisjes! Zaterdag 16 november komt sinterklaas weer aan in ons land. En hij heeft ons nu al een brief gestuurd!

Daarin schrijft hij dat hij weer erg graag langskomt in de kantine van Kleine Sluis. Op vrijdag 29
november komt hij naar kantine west. Hij hoopt dat hij daar heel veel voetballers, handballers en korfballers van SV Kleine Sluis ziet. Maar hij vindt het ook leuk als zij hun broertjes en/of zusjes van 4 t/m 11 jaar meenemen! Ook mogen de kinderen van de seniorenspelers komen natuurlijk! Sinterklaas is erg benieuwd of jullie net als vorig jaar weer iets speciaals voor hem in petto hebben . Misschien wat leuke trucjes met een bal, of een toneelstukje of een dansje. Maar leuke liedjes hoort sinterklaas ook erg graag!

Voor deze avond zijn alle voetballers, handballers en korfballers t/m 11 jaar uitgenodigd, en dus ook hun broertjes en/of zusjes van 4 t/m 11 jaar. Ook de kinderen van onze seniorenleden mogen komen. Geef je snel op want vol is vol!

De avond begint om 18.30 uur. De kantine gaat open om 18.15 uur maar kom niet te vroeg en we willen graag, dat je jas aan je ouders meegeeft. Om 20.30 kunnen jullie weer worden opgehaald (met jas). De kosten voor deze avond zijn 6 euro per kind. Via het bijgevoegde opgave formulier mogen jullie invullen wat voor kado (ter waarde van 5 euro) je op je verlanglijstje hebt staan. De Sint en Pieten winkelen het liefst in Anna Paulowna. Dus vul het formulier snel in. Aanmelden kan alleen met de 6 euro p.p. en
het ingevulde formulier tot en met zondag 24 november bij één van de onderstaande adressen. We zien jullie graag op vrijdag 29 november.
 

Klik hier voor het aanmeldingsformulier
Klik hier voor de kleurplaat

Als je de kleurplaat mooi inkleurt maak je nog kans op een prijsje!


Sandra Meijer, Roerdompstraat 17, Anna Paulowna
Jessica Geerts, Roerdompstraat 7, Anna Paulowna
Mirjam Sanderse , Klaverblad 53, Anna Paulowna
Wendy Wieringa, Nijverveld 2, Anna Paulowna