Jouw mening telt!

We vinden het belangrijk om jouw mening te weten over onze website en andere communicatiemiddelen.

sv Kleine Sluis vindt het belangrijk dat haar leden, vrijwilligers en publiek betrokken en goed geïnformeerd zijn. Daarvoor hebben we tegenwoordig heel wat middelen tot onze beschikking. Eén daarvan is onze website. Daar mag wat ons betreft wel weer eens goed naar gekeken worden. Maar gewoon een website aanpassen zonder te weten wat er speelt en waar de behoefte ligt, is niet handig. Sowieso is een website veranderen een hele klus. 
 
Daarom kijken we daar eerst graag zorgvuldig naar en hopen dat jij daarin mee wilt denken. Dat kan door deze vragenlijst in te vullen. Het is een digitale vragenlijst. Als je op de link klinkt, spreekt het voor zich. 
 
Aan het einde van de vragenlijst kun je op 'verzenden' drukken. De vragenlijst komt dan geheel anoniem bij ons binnen, tenzij je het fijn vindt als we contact met jou opnemen voor meer informatie. Of als je graag verder mee wilt denken. Je kunt dan jouw email-adres in deze vragenlijst achterlaten. 
 
De vragenlijst gaat voor een groot deel over de website. Als je deze nauwelijks bezoekt of gebruikt, willen we je toch vragen om mee te doen. Er staan namelijk ook wat vragen in over onze andere communicatie middelen en mogelijkheden.
 
Namens het sv Bestuur, alvast bedankt voor jouw medewerking.