Kleine Sluis JO15-1 wint uit bij SVW 27

Naar teampagina: Kleine Sluis JO15-1

Het elftal van trainercoach Dirk en Hans heeft het fysiek vaak lastig dit seizoen. De tweede helft hebben de jongens laten zien van zich af te kunnen bijten.

Droog was het zaterdagochtend bij aanvang van de wedstrijd SVW 27 JO 15-2 tegen Kleine Sluis JO 15-1. Na 2 verliespartijen maar een belangrijke winst in de derby tegen ZAP stond vandaag een wedstrijd op het programma tegen de nummer laatst van deze klasse. Vanaf het begin werd goed de flanken gezocht echter alle pogingen stuiten op de uitstekende keeper van de thuisploeg. Zoals zovaak in het voetbal maak je de kansen niet dan krijg je een goal tegen. Tot de 1-0 stond de verdediging goed maar een opkomende speler werd op het middenveld over het hoofd gezien. Ook werden de duels niet gewonnen waardoor de thuisclub op een 1-0 voorsprong de rust bereikte.

Na rust lag de 2-0 al snel in het netje. Waar de koppies in het verleden weleens gingen hangen werden nu de mouwen opgestroopt en werd over het gehele veld druk gezet op de tegenstander. Hierbij werd het randje van toelaatbaarheid opgezocht zonder gemeen te worden. De uitstekend leidende scheidsrechter had hier goed oog voor. Met deze vechtlust werd al snel de aansluitingstreffer gescoord. Ook gingen alle spelers op zoek naar de gelijkmaker. Deze werd dan ook gemaakt. Na deze goal niet hangen naar achteren maar druk naar voren en men wist zelf de 2-3 te scoren. Bij de tegenstander was het gif uit het spel en zij maakten een wat geirriteerde indruk en lieten dit naar spelers en scheidsrechter weten.

Gevaar kwam er niet meer in de resterende tijd en de winst ging mee naar Anna Paulowna. Goed om te zien dat er een groot aantal (groot)ouders onze jongens aanmoedigde tijdens deze uitwedstrijd.