Stem op Kleine Sluis!

Jou stem is geld waard, breng nu je stem uit op Kleine Sluis!

Als je lid bent van de Rabobank heb je gisteren een stempas ontvangen voor de Rabobank Clubkascampagne. Met deze stempas kun je je stem uitbrengen op de vereniging die jij een warm hart toedraagt. Iedere stem die een vereniging ontvangt levert een geldbedrag op.

Kleine Sluis kan jou stem dus ontzettend goed gebruiken!

Op de achterzijde van de stempas staat uitgelegd waar je je stem kunt uitbrengen. Ieder lid van de Rabobank kan met zijn stempas 5 stempunten verdelen, waarbij je er maximaal 2 per vereniging kan geven. Om hier optimaal van te kunnen profiteren heeft Kleine Sluis zich ingeschreven met 5 subverenigingen, de veldvoetbal, de handbal, de zaalvoetbal, de korfbal en de jeu des boules. Je kunt dus zelfs iedere vereniging 1 stempunt geven.

Wat gaat Kleine Sluis doen met het geld

Afgelopen jaar heeft de vereniging ruim € 3000,- opgehaald ten behoeve van het onderhoud van de complexen en het behoud van een sporthal in Anna Paulowna. Ook dit jaar kunnen deze onderwerpen een financiele injectie gebruiken, maar ook de jeugd zal meeprofiteren van de opbrengsten!

Ben je zelf geen lid van de Rabobank?

Geen probleem, je kunt je nog steeds inzetten voor de clubkascampagne. Met 20000 leden in de Kop van Noord Holland heeft iedereen wel iemand in zijn omgeving die lid is van de Rabobank. Benader dus je opa, je oma, je vader, je moeder, de buurman, de overbuurman en de bakker met de vraag of zij lid zijn en of ze hun stem uit willen brengen op voetbalvereniging Kleine Sluis!

Heb je vragen of heb je hulp nodig bij het stemmen?

Geen probleem! Je kunt contact opnemen met Gert-Jan van Saase.

Alvast bedankt voor jullie stem!

 

Naar teampagina: