Tentenkamp 2019

Meld je nu aan voor Tentenkamp 2019 op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni 2019.

sv Kleine Sluis organiseert voor de 28ste keer TENTENKAMP voor haar jeugdleden van handbal, voetbal en korfbal. Het spel- & sport spektakel vindt plaats op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni 2018, complex Oost. Het programma begint vrijdagmorgen om 09:00 uur en is op zaterdagmiddag rond ± 12:00 uur afgelopen. Je blijft overnachten in grote legertenten die je deelt met leeftijdsgenoten (meiden en jongensteams apart, lekker thuis slapen is uiteraard ook mogelijk).


De kosten om aan TENTENKAMP mee te doen bedragen € 15,00 per persoon. TENTENKAMP valt onder de regeling ‘Meedoen Noordkop’. Maakt u hier gebruik van, vermeld dit dan op het aanmeldingsformulier.
Sinds 2016 bieden wij naast de handbal, voetbal en 'korfbal' wedstrijden ook een jaarlijks wisselend spel- activiteitenprogramma aan waardoor elk TENTENKAMP elke editie, weer net even anders is!
LET OP: Er zijn maximaal 180 plekken beschikbaar, dus zorg dat je zo snel mogelijk inschrijft!

(inschrijven UITERLIJK TOT maandag 27 mei 2019)
 

Klik hier voor het inschrijfformulier.

Vrijwilligers voor teambegeleiding zijn natuurlijk ook nog erg hard nodig!
Wil je je aanmelden als vrijwilliger, vul hieronder het digitale formulier in:

(Dit formulier is bedoeld voor de jeugd van vv Kleine Sluis, O14 t/m senioren), ouders kunnen zich opgeven via het inschrijfformulier van hun kind)

Klik hier voor het vrijwilligersformulier