Darttoernooi bij SV Kleine Sluis

Darttoernooi bij SV Kleine Sluis voor leden en vrijwilligers, vereniging breed.

Na het succes van de eerste editie, staat nummer 2 nu op de agenda. De dartbanen zijn nog professioneler en de datum staat al vast: vrijdag 20 oktober  2017, start 19:30 uur.

 

Het inschrijfgeld á 5,00 kan voldaan worden bij aankomst en zullen wij inzetten voor eventuele prijzen, bakje koffie/thee bij aankomst en hapjes. Geef je snel op voor een gezellige avond vol spel plezier.

 

De leeftijdsgrens voor deze avond is vanaf 18+.

 

AANMELDEN KAN VIA:

http://www.formdesk.com/vvkleinesluis/aanmelden_sv_darts

 

Hopelijk tot vrijdag 20 oktober.

 

NB. Wij hebben een mailing verstuurd via het ledenbestand van de voetbal aan alle Leden en vrijwilligers bij ons bekend boven de 18+. Verder hebben wij een mail gestuurd voor verdere verspreiding naar de Hanbal, ?Korfbal,Zaalvoetbal en Jeu de Boules. Daarnaast kondigen wij het aan via alle sub op de Website, Twee Posters op de complexe Oost en West en via Facebook.

Mocht je onverhoopt toch geen mail hebben ontvangen, kijk dan even in je spammap op je computer of op je hoofdaccount in je mailbox (bv. bij Ziggo). Ook bestaat de kans dat wij nog in het bezit zijn van een veroudert mail adres. In dat geval adviseren wij jullie het nieuwe adres even te mailen naar de Ledenadministratie van je subvereniging.

Wij gaan er vanuit dat een ieder via bovenstaande communicatiewegen geinformeerd kan zijn.

 

Naar teampagina: