Darttoernooi sv Kleine Sluis 'groot succes'

7 april jl. stond de eerste editie van het SV Darttoernooi op de agenda.

Met de aanmeldingen scoorden we alle volle bak. Uiteindelijk starten we de avond met 34 deelnemers verdeeld over 8 groepen. De op voorhand bekende 'ervaren' darters werden verdeeld over alle groepen waardoor de uiteindelijke winnaars en verliezers ronde ,de juiste niveaus bij elkaar bracht. Op de 8 speelborden werden mooie wedstrijden gespeeld waar enthousiasme en plezier de boventoon voerde.

De handbal, korfbal, voetbal en vele vrijwilligers leverden afgevaardigden van de verschillende subs wat resulteerde in een gezellige SV avond.

Onder begeleiding van 3 hardwerkende kantine mensen werden wij goed verzorgt met een lekker drankje en heerlijke bitterballen.

Ook aan toeschouwers geen gebrek, vele mensen waren gekomen om deze avond met ons te delen.

Nadat iedereen zijn 3 poulewedstrijden had voltooid begonnen we aan de afvalronden voor zowel de verliezers als de winnaarspoule. Vele mooie en leuke wedstrijden volgde, de spanning, de druk, de wil om te winnen en de sfeer werd steeds mooier. Uiteindelijk werden de finale plaatsen ingevuld.

De hoogste finish wisselde regelmatig van eigenaar, de 180 hebben we helaas nog niet mogen begroeten. De Pull die de hele avond prachtig stond te pronken parkeren we nog even schoon in de kast.

De wedstrijd in de verliezerspoule om de 3de - 4de plaats werd gespeeld door René Reesink en Arnold van Trier waarbij Arnold, onder begeleiding van zijn nieuwe pijlen uiteindelijk de 3de plaats veilig stelde.

De finale in de verliezerspoule werd gewonnen door Kris Koenen in een spannende wedstrijd tegen Martijn Leenders, beide mannen waren positief gebrand om te winnen.

In de winnaarspoule werd de 3de - 4de plaatst beslist door Frank Pijnacker in een wedstrijd tegen Marijn Peters.

De uiteindelijk finale in de winnaarspoule werd als laatste gespeeld, met een officiële dart-mat, dart-ring een officiële schrijver en mastercaller.

Onder aanvoering van gelegenheids DJ Mark Appelman werd 'Eye Of The Tiger' ingezet en konden de beide finaliste hun opwachting maken om de eerste editie op hun naam te schrijven.

Norman Duijzer vs Ed van den Berg gingen in een 501 best of 5 de strijd met elkaar aan. Al snel bleek dat Norman met maar één doel was gekomen. Ed probeerde tot op het laatst in zijn ritme te komen van de voorgaande wedstrijden maar helaas kwam het er niet meer uit. Norman won de wedstrijd en pakte daarmee de 1ste titel en won uiteindelijk ook de prijs voor hoogste finish van de avond.

Met zijn allen kunnen we terug kijken op een zeer leuke avond met leuke mensen van de verschillende verenigingen binnen de sv.

Iedereen bedankt voor zijn aanwezigheid, enthousiasme en inzet, dit verzorgde een avond die smaakt naar meer.