Het 43e Kleine Sluis Kerst-zaalvoetbaltoernooi

Op maandag 26 december, 2e Kerstdag, organiseert v.v. Kleine Sluis alweer het 43e Kerst-zaalvoetbaltoernooi in sporthal Veerburg

Ieder jaar strijden verschillende vriendenteams uit Anna Paulowna, Breezand en omstreken om de felbegeerde wisselbeker. Vorig jaar werd, na een zenuwslopende finale, de beker in de wacht gesleept door de mannen van Huff-Huff. We zijn blij om te melden dat zij dit jaar hun titel verdedigen. Ze zullen echter een zware dobber krijgen aan de kwalitatief sterke en jonge teams die zich aangemeld hebben.

Naast het toernooi wordt er overdag een loterij georganiseerd met mooie prijzen, beschikbaar gesteld door onze sponsoren. Een aantal vrijwilligers en scheidsrechters hebben zich aangemeld om de dag vlekkeloos te laten verlopen. Tussen de poulewedstrijden en de finale wordt er een wedstrijd georganiseerd voor de jongste voetbaljeugd van Kleine Sluis. Hierin kunnen zij met al hun talent laten zien wat de toekomst van Kleine Sluis te wachten staat.

U bent deze dag van harte welkom om te komen kijken naar een aantal spannende wedstrijden. De entree bedraagt € 1,50 voor volwassenen en € 0,50 voor iedereen onder de 18 jaar. Zoals ieder jaar komen de opbrengsten van het toernooi ten goede aan v.v. Kleine Sluis. De eerste wedstrijden vangen aan om 10.30 uur en de finale wordt omstreeks 16.00 uur gespeeld.

Wilt u volgend jaar zelf ook meedoen met het toernooi, of wilt u het toernooi sponsoren in de vorm van een advertentie in het programmaboekje of een prijs in de loterij? Neem contact op met Bart Weel of Gert-Jan van Saase: Kersttoernooikleinesluis@outlook.com