Tentenkamp 2016

Beste Kleine Sluis leden vrijdag 6 en zaterdag 7 Mei 2016 is het weer zover het tentenkamp voor de voetbal, handbal en korfbal!

Het programma begint op vrijdagmorgen om 9.00 uur en is op zaterdagmiddag rond 12.00 uur afgelopen. Naast spellen en voetbal/handbal wedstrijden vinden er allerlei activiteiten plaats. Je blijft overnachten in grote legertenten die je deelt met leeftijdsgenoten (meiden en jongens apart).

Jarenlang hebben wij de inschrijfkosten van € 10,00 aangehouden. Hierdoor is er een situatie ontstaan waarbij de verhouding tussen inkomsten en uitgaven uit balans waren. De vereniging en de sponsoren hebben in deze jaren de te korten aangevuld. Om van tentenkamp een gezonde organisatie te maken hebben wij het inschrijfgeld voor 2016 vastgesteld op € 15,00 per persoon. Voor eten en drinken wordt gezorgd.

Tentenkamp valt onder de regeling “Meedoen Noordkop”. Maakt u hier gebruik van vermeld dit dan s.v.p. op het inschrijfformulier.

Het tentenkamp is voor alle kinderen uit de F/E/D’s van de voetbal / handbal en korfbal. 

LET OP: Er zijn maximaal 180 plekken beschikbaar, dus zorg dat je zo snel mogelijk inschrijft! (inschrijven UITERLIJK TOT 25 april 2016)

Klik hier voor het inschrijfformulier.
Klik hier voor het "Alles wat u over het 25e tentenkamp moet weten" formulier.

 

Vrijwilligers zijn natuurlijk ook nog erg hard nodig! Wil je je aanmelden als vrijwilliger, stuur dan een mail naar tentenkamp@kleinesluis.nl!