Deen Jeugdsponsoractie start zondag 6 september

 

Deen jeugdsponsoractie

Op zondag 6 september 2015 start weer de Deen jeugdsponsoractie.

Zowel de korfbal vereniging als de jeugdafdeling van de veldvoetbal vereniging zijn ingeloot om hieraan mee te doen, ieder met een eigen bestedingsdoel. De inkomsten worden gelijk verdeeld onder de jeugdafdelingen van de korfbal, voetbal en handbal.

 

Gedurende 6 weken ontvangt de klant bij iedere €15,- aan boodschappen én bij speciale actieproducten een actiekaart met een sponsormunt. Met de actiekaart ontvangt de klant hoge kortingen op A-merken. De sponsormunt is bestemd voor uw favoriete vereniging, lees SV Kleine Sluis. Hoe meer munten de SV Kleine Sluis verzamelt, hoe hoger het sponsorbedrag dat zij ontvangen van DEEN. In Deen filiaal Anna Paulowna en Breezand staan kokers waar de spaarmunten kunnen worden ingeleverd. Dit kan t/m 17 oktober 2015. De actiekaarten met korting zijn t/m 31 oktober 2015 inwisselbaar in de winkel.

 

Aan iedereen die SV Kleine Sluis een warm hart toe draagt, kom in actie en spaar massaal Deen spaarmunten. Vraag ook familie en vrienden om te sparen. Lever ze in bij Deen of bij SV Kleine Sluis en draag bij aan het goede doel van de sportvereniging.