Geslaagde kermis bij Kleine Sluis

Afgelopen zondag organiseerde onze club haar traditionele kermisactiviteiten.

De vrijwilligers waren ’s morgens nog druk bezig met de laatste voorbereidingen: installeren van de tappunten, vullen van de koelkasten, neerzetten van de statafels, inrichten van de keuken en het ophangen van de vlaggen.

Vanaf 10:45 uur druppelden de eerste sporters binnen, want het voetbalprogramma startte om 11:30 uur en een half uurtje later waren ook de handballers (dames en heren) aan de beurt.
Bij de voetbal kwamen om 12:45 uur de 35+ talenten van Kleine Sluis en ZAP in actie. Tegelijkertijd waren naast Kleine Sluis ook Oudesluis, Wieringerwaard en JVC present voor een Veteranentoernooitje.
Het hoofdmenu was de voetbalwedstrijd tussen Kleine Sluis Zo1 en ZAP. De bezoekers uit Breezand wonnen met 3-1, maar het mooiste doelpunt van de middag kwam op naam van Melvin Damsma.

Inmiddels was het een gezellige drukte van belang rond het veld, in de tent en in de kantine.
De club, en met name de penningmeester, zag tevreden dat de weergoden ons goed gezind waren. Vanaf een uurtje of half vijf begon het langzaam te regenen, maar er was voldoende gelegenheid om droog van een lekker biertje te blijven genieten.
En voor de inwendige mens stond een geweldig team paraat, die de broodjes met liefde maakte.

In de kantine werd de muziek verzorgd door (huis)DJ Marcel Meijer. Hierbij werd hij later op de middag, en begin van de avond geassisteerd door zanger Robbert. In de aankondiging was er sprake van optreden van Jeff Oud, maar hij moest wegens een keelontsteking afbericht doen.

Tegen 20:00 uur kwam er een einde aan de dag, en begonnen de onvermoeibare vrijwilligers aan de eerste grondige schoonmaak. Met een afsluitende maaltijd beloonde de club hun enorme inzet.

Dank aan alle vrijwilligers, die de prachtige dag mogelijk hebben gemaakt.

Tot volgend jaar!