Penningmeester van het Jaar: Wim Lubbers

Een goede penningmeester is onmisbaar!

De Stichting Waarborgfonds Sport erkent dat het steeds belangrijker wordt dat sportclubs een gedegen financieel beleid voeren om het voortbestaan voldoende te kunnen garanderen. Uiteraard is het gehele bestuur hiervoor verantwoordelijk, maar de penningmeester is de aangewezen persoon om zorg te dragen voor de financiële zaken. En hij/zij is de persoon, die zorgt voor de juiste balans tussen de ambities en de financiële mogelijkheden van de sportvereniging.

De Stichting heeft een verkiezing uitgeroepen: Penningmeester van het Jaar.
De meest uitzonderlijke penningmeester wordt verkozen door de vakjury onder leiding van de penningmeester van NOC*NSF Anneke van Zanen.
Voor de Penningmeester van het Jaar is een geldprijs beschikbaar van EUR 2.500,-, welke ten goede komt aan de sportvereniging.

Onze Sportvereniging heeft de penningmeester van de SV, Wim Lubbers, genomineerd voor deze verkiezing.
In het gehele traject voor en tijdens de fusie van BKC en SVAP’74 heeft Wim een grote rol gespeeld. Hij is vervolgens gekozen tot penningmeester van de nieuwe Sportvereniging. Zoals een goed penningmeester betaamd staat hij niet op de voorgrond, houdt de financiële kaders in het oog en adviseert waar nodig. Voor het grote publiek is hij zelfs een onbekende, maar de tijd en energie die hij in onze sportvereniging stopt is erg groot.
Typerend voor Wim is het feit dat hij deze verkiezing en aandacht voor zijn persoon niet nodig vindt, maar voor de sportvereniging is de mogelijke geldprijs een welkome aanvulling.

Klik snel hier en stem op onze penningmeester!! U kunt vanaf nu stemmen tot 26 april.