AD Clubheld: Ruud Hiemstra

Stem vanaf 14 maart op Ruud !!!

“Ik ben niet onmisbaar, maar voel mij wel verantwoordelijk”

Een kenmerkende uitspraak van Ruud Hiemstra, sinds 2008 het gezicht en aanspreekpunt van de kantinecommissie van SV Kleine Sluis. Ruud besteedt ongeveer 12 tot 15 uur per week aan vrijwilligerswerk in en rondom de kantine.

Ruud is vanaf zijn 12e lid geworden van onze vereniging, en al minimaal 25 jaar actief als vrijwilliger. Behalve zijn kantinewerkzaamheden is/was Ruud ook bijv. scheidsrechter bij de afd. Veldvoetbal. Van deze afdeling is hij ook Lid van Verdienste.

Namens SV Kleine Sluis is Ruud genomineerd voor de verkiezing van AD Clubhelden van de Amateursport. Behalve zijn eigen verdiensten is onze nominatie ook een grote blijk van waardering naar de gehele kantinecommissie en de kantinevrijwilligers.

De Verkiezing
Vrijwilligers spelen een onmisbare rol in de amateursport en daarmee in de maatschappij, clubhelden zijn het! Hoogste tijd om die vrijwilligers in het zonnetje te zetten door middel van de Verkiezing Clubhelden van de amateursport! De verkiezing vindt plaats in iedere gemeente van Nederland. Per gemeente wint er een clubheld met de beste gemiddelde waardering (wel minimaal 50 stemmen nodig) en een clubheld met de meeste stemmen. Ook clubhelden van kleinere clubs kunnen dus een titel winnen.

Stemperiode
Er kan gestemd worden van 14 maart tot en met 26 april a.s.

Na 26 april worden naast de clubhelden die gemeentewinnaar zijn geworden ook de provinciale winnaars bekend gemaakt. Tijdens de Award Uitreiking ontvangen de provinciale winnaars een Award en maakt een vakjury bekend welke clubheld de landelijke winnaar is.
Tijdens de Award Uitreiking ontvangen ook de drie sportverenigingen die hun clubheld op de meeste creatieve, ludieke manier in het zonnetje hebben gezet een prachtige Award.

Prijzen
1. Voor de gemeentewinnaars (beste waardering en meeste stemmen): een oorkonde, een digitale uiting en een abonnement op het Algemeen Dagblad

2. Voor de provinciale winnaars: een award tijdens de Award Uitreiking, een oorkonde en een digitale uiting

3. Voor de landelijke winnaar: € 25.000,-, de landelijke nummer 2 € 5.000,- en de landelijke nummer 3 € 1.000,-. Deze geldbedragen zijn voor de clubkas.

Prijs voor stemmers
Iedereen die vanaf 14 maart 2015 stemt maakt kans op mooie prijzen, zoals kaarten voor wedstrijd van het Nederlands Elftal voor zijn of haar vereniging (25 kaarten)

GA DUS VANAF 14 MAART NAAR WWW.ADCLUBHELD.NL EN STEM OP RUUD !!!